Business Events

Inplannen kennismakingsgesprek

Wat zeggen anderen?

“Eveline kwam op mijn pad op een cruciaal moment in mijn leven. Ik had besloten een wending te geven aan mijn carrière, mijn droom te realiseren en dit op zelfstandige basis te gaan doen. Door Eveline heb ik de waarde van mijn netwerk leren kennen en kunnen verzilveren dankzij haar bruikbare tips, vasthoudendheid en doortastendheid. Ik heb net dat duwtje gekregen dat ik soms nodig had om over het drempeltje te komen. Niet alleen was zij mijn ondernemersgeweten gedurende een half jaar, ze is ook heel kundig en to the point. Een professional die ervoor gaat als ze er in gelooft! Dankjewel Eveline!”

Van Erica van den Oever

“Recentelijk heb ik het halfjaar traject bij Eveline afgesloten. Met kleine stapjes leerde zij me dat mijn netwerk groot en waardevol is. Maar ook hoe ik mijn netwerk kan uitbreiden en hoe ik potentiële klanten kan benaderen. Vooral dat dat laatste niet eng is.
Door voor elke call een formulier met een paar vragen in te vullen waaronder jouw succesmomenten, realiseer je je welke stappen je maakt. Ook het aangeven voor welk vraagstuk(-en) je de coachcall wilt gebruiken zorgt ervoor dat de call effectief gebruikt kan worden.
De combinatie van een rustige benadering van Eveline en met enige regelmaat de schop onder de kont zorgt ervoor dat je stappen maakt.”

Van Mariëlle Geraets

Ben jij klaar

voor  groei?

N

Wil je inzicht in je netwerk?

N

Leg jij de lat graag hoog?

N

Wil je sneller resultaat boeken?