Maak, samen met mij, jouw plan om voor 2021 je omzet te verdubbelen.


Via deze link kun je een afspraak met mij inplannen voor een strategiegesprek


Schrijf je nu in om mijn boek te ontvangen voor € 17,50 

excl. verzendkosten € 5,95

Download gratis 

47 Tips voor jouw zichtbaarheid op LinkedIn

Jarenlang deed ik ervaring op met netwerken en was ik niet altijd even succesvol.

Mensen vroegen mij hoe het kwam dat ik zo "makkelijk" nieuwe klanten binnen haalde. 

Niets was minder waar!
Met vallen en opstaan leerde ik de regels van het spel en leerde ik wat werkt, maar ook wat niet werkt.


Ik begon trainingen te geven en leerde mijn cursisten wat ik in al die jaren heb uitgeprobeerd en wat werkt én wat niet werkt. 

Nu kan ik jou leren hoe jij dit ook kunt doen!

Als jij ook succesvol kan netwerken door mijn hulp, is mijn impact veel groter dan wanneer ik alleen zelf aan mijn eigen netwerk zou werken.

Plan hier je strategiegesprek

  • Je hebt een (omzet)target die je wil realiseren
  • Je wil een lijst maken van prospects, maar je weet niet hoe
  • Je wil in actie komen, maar je weet niet waar te beginnen
  • Je ziet om je heen hoe anderen veel meer klanten werven en dat frustreert je.
  • Je wil klanten helpen en inspireren
  • Je wil je eigen 'podium' hebben.

Wat zeggen deelnemers 

"Het nieuwe netwerken heeft me geholpen om beter afstand te nemen om mijn eigen rol in het netwerken te overzien. Hierin heeft Eveline op een enthousiaste en positief-kritische manier alle groepsleden geholpen om een stap te maken in de gewenste richting (nadat je eerst goed bepaalt wat die richting moet zijn).

Geen stappenplan of muffe schema's maar mensenwerk, aandacht en oprechte feedback van een professional. Aanrader!"

 Peter, Inkoper


"Ik beleef veel plezier aan de Netwerk Experts sessies van Eveline Nelissen. Eveline maakt op een heel pragmatische manier netwerken laagdrempeliger. Ik leer vooral om te durven en te doen. Door Eveline’s authenticiteit voelt het vanaf de eerste sessie heel vertrouwd om ervaringen met je nieuwe netwerk van Netwerk Experts te delen. Aanrader als je op het gebied van netwerken een duwtje in de rug kunt gebruiken."

Dory, People en Change manager

"Het boek en cursus mezelf cadeau gedaan deze zomer omdat ik mijn netwerk ietwat verwaarloosd had. Het boek is erg praktisch en direct toepasbaar. Het wekelijkse netwerken met Eveline zorgt voor verfrissende input en vele praktische tips. Absolute aanrader!!!"

Gaston, Financial Controller


"Als beginnend ondernemer zag ik erg op tegen netwerkbijeenkomsten. Bijeenkomsten die wel nodig waren, dacht ik, om mijn bedrijf succesvol te maken. Door Eveline's kijk op netwerken werd me binnen het eerste half uur van de eerste sessie duidelijk waarom ik netwerken niet leuk vond en hoe ik dat kon veranderen. Voor mij geen bijeenkomsten meer met vreemden waar de gesprekken oppervlakkig zijn en gericht zijn op 'what's in it for me'. In deze training heb ik een manier van netwerken gevonden die bij mij past en waar ik ook echt plezier in heb. Eveline's enthousiasme over netwerken is aanstekelijk en zorgt dat elke sessie een gezellige én leerzame bijeenkomst is voor alle deelnemers. Een aanrader!"

Astrid, Coach


"Het is een praktische training en Eveline zet je echt aan tot ACTIE. Ik had al veel ervaring met netwerken en ik heb toch weer nieuwe ideeën opgedaan waarmee ik van betekenis kan zijn voor mijn netwerk. De training heeft me ook geholpen om meer structuur aan te brengen in het onderhouden en uitbreiden van mijn netwerk, daar ben ik erg blij mee.

Omdat de trainingen live zijn, is er veel interactie met de andere deelnemers. Daarmee help je elkaar weer verder. Ik vond de training erg waardevol, een aanrader!" 

Anita, Coach

"Goede combi tussen praktijk en theorie. Een leerzame en leuke training voor iedereen!"

Kitty, Functioneel beheerder


"In het voorjaar van 2020 stapte ik in in de online training Het Nieuwe Netwerken. Vol enthousiasme deelde Eveline haar kennis en ervaring op het gebied van netwerken en sales. De combinatie van instructies met intervisie in de groep maakten deze opleiding afwisselend en leerzaam. Tussentijdse opdrachten zorgden ervoor dat ik ook met de kennis aan de slag kon gaan.

Een aanrader voor iedereen die (opnieuw) werk wil maken van zijn netwerk!”

Irene, Supporting Leaders for positive change

Over Eveline Nelissen

Jaren geleden studeerde ik aan het conservatorium en gaf ik muziekles aan kinderen en volwassenen. Uiteindelijk besloot ik een wending aan mijn carrière te geven en zo ging ik, nadat ik het conservatorium had afgerond, werken in een commerciële omgeving.


Dit was een totaal nieuwe omgeving voor mij en ik moest -voor de eerste keer- van vooraf aan beginnen met het opbouwen van mijn netwerk. 

Dit herhaalde zich toen ik "back to my roots" ging en in een nieuwe omgeving weer aan mijn netwerk moest gaan bouwen. Bij elke nieuwe stap in mijn carrière moest ik weer aan de slag met mijn netwerk waardoor ik alle stappen nog een paar keer doorliep. 


Ik ontdekte dat mijn passie ligt bij het helpen van mensen om hen te leren hoe je succesvol aan én met je netwerken kunt werken en veel meer omzet kunt realiseren.


>