Bestel hier mijn boek

Schrijf je nu in om mijn boek te ontvangen voor € 17,50 

excl. verzendkosten € 5,95

Testimonials


Astrid, Coach

Als beginnend ondernemer zag ik erg op tegen netwerkbijeenkomsten. Bijeenkomsten die wel nodig waren, dacht ik, om mijn bedrijf succesvol te maken. Door Eveline's kijk op netwerken werd me binnen het eerste half uur van de eerste sessie duidelijk waarom ik netwerken niet leuk vond en hoe ik dat kon veranderen. Voor mij geen bijeenkomsten meer met vreemden waar de gesprekken oppervlakkig zijn en gericht zijn op 'what's in it for me'. In deze training heb ik een manier van netwerken gevonden die bij mij past en waar ik ook echt plezier in heb. Eveline's enthousiasme over netwerken is aanstekelijk en zorgt dat elke sessie een gezellige én leerzame bijeenkomst is voor alle deelnemers. Een aanrader!

Anita, Coach

Het is een praktische training en Eveline zet je echt aan tot ACTIE. Ik had al veel ervaring met netwerken en ik heb toch weer nieuwe ideeën opgedaan waarmee ik van betekenis kan zijn voor mijn netwerk. De training heeft me ook geholpen om meer structuur aan te brengen in het onderhouden en uitbreiden van mijn netwerk, daar ben ik erg blij mee.

Omdat de trainingen live zijn, is er veel interactie met de andere deelnemers. Daarmee help je elkaar weer verder. Ik vond de training erg waardevol, een aanrader!

Irene, supporting Leaders for positive change

In het voorjaar van 2020 stapte ik in de training in. Vol enthousiasme deelde Eveline haar kennis en ervaring op het gebied van netwerken en sales. De combinatie van instructies met intervisie in de groep maakten deze opleiding afwisselend en leerzaam. Tussentijdse opdrachten zorgden ervoor dat ik ook met de kennis aan de slag kon gaan.

Een aanrader voor iedereen die (opnieuw) werk wil maken van zijn netwerk!

>