Aanmelden

Tips, ideeën en andere nuttige wetenswaardigheden.

Regelmatig stuur ik inspirerende tips , ideeën en andere nuttige wetenswaardigheden. Meld je hier aan als je deze wil ontvangen. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

.

Wat zeggen anderen?

“Ik heb je ‘de stok achter de deur’, ‘een spiegel’ genoemd, maar ook de term ‘sparring partner’ komt bij mij naar boven.
 Het programma is voor mij niet alleen leren wat ik nog niet weet, maar ook aangezet te worden om dingen te doen en daarvoor tijd te maken, op een gestructureerde manier en met iemand die vraagt ‘waarom doe je het zo…’, ‘waarom kan dat niet….’
Ik werk nu met meer structuur, denk na over de dingen die ik wil doen, en welk effect ik voor ogen heb. De tools, de diverse artikelen/boeken/werkboeken zijn waardevol om aan de hand van een gestructureerde aanpak aan de slag te gaan.
last but not least, het is erg plezierig is om met regelmaat te sparren met Eveline en niet te denken dat ik het allemaal zelf moet weten en meteen goed moet hebben.”

Marcel Das

“Eveline is ervaren in haar werk en weet met haar coaching goed te onderbouwen wat je nu beter/anders kan doen zonder dat er discussies ontstaan. De sessies zijn ongedwongen maar wel erg verhelderend ofwel zetten je aan het denken en dat is nu precies wat de bedoeling is als je zelf wilt groeien in dat waar je goed in bent of wellicht wat extra aandacht aan moet besteden om iets voor elkaar te krijgen.

Mijn traject loopt vanwege diverse omstandigheden niet helemaal volgens de vooraf bedachte route maar ook daar weet Eveline handig een mouw aan te passen, creativiteit en waardering, zeker weten!

Zoek je een goede, duidelijke maar ook gewoon een aardige coach om je talenten tot hun recht te laten komen? Neem eens contact op met Eveline, doet je goed!”

Silvio van Schie

De VIP-dag was een enorme boost voor mijn acquisitievaardigheden en mijn pitch, maar ook het gesprek tijdens het eerste contactmoment was al heel waardevol.

Ik ben me nu veel meer bewust van het belang van de juiste opbouw van mijn gesprek met potentiële klanten en weet welke strategieën ik kan inzetten voor de benadering van mijn netwerk.
Nogmaals dank voor je enerverende dag!

Lisa