Partner in Human Resources met impact, daadkracht en pragmatiek waarbij de mens centraal staat.
Bruggenbouwer.

Over Eveline

Mijn reis

Jarenlang had ik één doel in mijn leven; ik wilde hoorniste in het Concertgebouw Orkest worden. Niet zomaar een orkest, nee, het beste orkest van de wereld.
Dat positioneert mij meteen; mijn doelen liggen hoog.

Echter, ik was niet beter dan de beste en ik had teveel last van podiumangst.
Pas veel later leerde ik dat ik niet optimaal gebruik gemaakt had van de kansen die zich voordeden.
Ik besloot mijn carrière een andere wending te geven en landde in een voor mij onbekende maar fantastische commerciële omgeving.

Het klappen van de zweep leren kennen

Meer dan 15 jaar werkte ik bij internationale kantoren waar ik verantwoordelijk was voor het proces van acquireren, matchen, begeleiden, inzetten en ontwikkelen van professionals.

In 2011 besloot ik mijn eigen bedrijf te starten waarin ik al mijn kennis en ervaring samenbracht.

Als adviseur, coach en trainer met veel kennis van organisaties, is de context waarin ik werk belangrijk. Als bruggenbouwer, houd ik altijd rekening met de context en de fase waarin de organisatie zich bevindt en neem ik de organisatie en haar mensen mee naar het volgende level.

Dit ben ik ook

Gelukkig met mijn vriend en ons bijzondere samengesteld gezin van 9 mooie mensen en Labrador Funs – schrijver van een boek – erg geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen — lekker eten – wijntje – reizen – lezen van mooie boeken en gek op mooie tijdschriften – ideeën verzinnen – mensen in actie zetten – mijzelf continu ontwikkelen – humor – genieten van het leven.

Eveline Nelissen

Wat zeggen anderen?

‘Eveline heeft me geleerd hoe ik mensen kan overtuigen van mijn toegevoegde waarde. Een echte aanrader wat mij betreft’

Lisa

Ben jij klaar

voor  groei?

N

Wil jij inzicht in jouw kansen?

N

Leg jij de lat graag hoog?

N

Wil je meer impact hebben?

N

Wil je nu aan de slag met jouw vrouwelijke leiderschap?