Business Coach Eveline Nelissen

Over Eveline

Mijn reis

Jarenlang had ik één doel in mijn leven; ik wilde hoorniste in het Concertgebouw Orkest worden. Niet zomaar een orkest, nee, het beste orkest van de wereld.
Dat positioneert mij meteen; mijn doelen liggen hoog.

Echter, ik was niet beter dan de beste en ik had teveel last van podiumangst.
Pas veel later leerde ik dat ik niet optimaal gebruik gemaakt had van mijn netwerk.
Ik besloot mijn carrière een andere wending te geven en landde in een voor mij onbekende maar fantastische commerciële omgeving.

Succesvol netwerken bij elkaar brengen

Meer dan 15 jaar werkte ik bij internationale kantoren waar ik verantwoordelijk was voor het proces van acquireren, matchen, begeleiden en inzetten van professionals in HBO en WO functies. Keer op keer bracht ik het netwerk bij elkaar met als doel mijn klanten te laten groeien en floreren.

Nadat ik dit voor diverse kantoren en organisaties had mogen opstarten, besloot ik in 2011 mijn eigen bedrijf te starten.

Alles kwam hier bij elkaar.

Mijn kennis van organisaties, mijn professionaliteit in het begeleiden en coachen van mensen, klanten, kandidaten en ondernemers, hun ambitie en… mijn netwerkvaardigheden.

Daarnaast leverde mijn eigenwijsheid, niet leveren wat er gevraagd wordt, maar bieden wat er echt nodig is, mij een bijzondere positie in de markt op.

Dit ben ik ook

Gelukkig met mijn vriend, ons bijzondere samengesteld gezin inclusief 2 schatten van honden – schrijver van een boek – erg geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen — lekker eten – wijntje – reizen – lezen van mooie boeken en gek op mooie tijdschriften – ideeën verzinnen – mensen in actie zetten – mijzelf continu ontwikkelen – humor – genieten van het leven

Eveline Nelissen

Wat zeggen anderen?

‘Eveline heeft me geleerd hoe ik mensen kan overtuigen van mijn toegevoegde waarde. Een echte aanrader wat mij betreft’

Lisa

Ben jij klaar

voor  groei?

N

Wil je inzicht in je netwerk?

N

Leg jij de lat graag hoog?

N

Wil je sneller resultaat boeken?