Let op : Dit is een eenmalige aanbieding

Inschrijven tot uiterlijk vrijdag 10 april a.s. 18 uur


Wil jij meer klanten krijgen door Het Nieuwe Netwerken?

Meld je dan nu aan voor de online training Het Nieuwe Netwerken 

Het duurt nog even, maar het is goed om nu alvast je plek te bemachtigen, want er zijn maar een beperkt aantal plekken voor deze pilot.  Kick off 15 april 2020 om 14 uur

00
Dagen
07
Uren
03
Minuten
10
Seconden

Meld je nu aan voor de online pilot training Het Nieuwe Netwerken!


Wat zit er allemaal in het programma ?


5 Online trainingen (t.w.v. € 497)

Het programma wordt opgebouwd uit 5 lessen van elk een uur. In dat uur geef ik uitleg over mijn methode en zullen we in de groep bespreken waar jullie tegenaan lopen.
Daarnaast krijg je elke week een opdracht waarmee je zelf aan de slag gaat in jouw netwerk.

De Live-trainingen geef ik via het programma Zoom. Via de webcam kunnen we elkaar zien en met elkaar praten. Om zeker te weten dat dit voor alle deelnemers werkt, organiseer ik voorafgaand aan de start van het programma een technische check om te kijken of alles werkt.

Omdat het de eerste keer is dat ik dít programma ga doen, ga ik met jouw input aan de slag voor de volgende les. Zo help jij mij om de lessen op te bouwen en zo heb jíj een programma dat perfect aansluit op jouw behoefte.

3 x Het Nieuwe Netwerken Coachgroep (t.w.v. € 497)

Naast de online trainingen bied ik in dit programma ook een coachgroep aan. Tijdens deze coachgroep gaan we via Zoom aan de slag met de vragen die er op dat moment in de groep zijn. Waar loop jij tegenaan in jouw netwerk activiteiten. Alle deelnemers krijgen tijd om hun grootste uitdaging van dat moment voor te leggen. Samen met de groep gaan wij bespreken wat voor jou de beste oplossing is. Iedere bijeenkomst duurt ongeveer 1 uur en wordt doorgaans door alle deelnemers als zeer waardevol ervaren.

6 x Het Nieuwe Netwerken Focus-mail (t.w.v. € 27)

Om je te helpen om écht aan de slag te gaan, ontvang je wekelijks een focusmail. Daarin geef ik aan wat jouw focus die week kan zijn om het meeste uit het programma te halen. Geen ingewikkelde opdrachten, maar focus op dat wat jíj nodig hebt om jouw netwerk te gaan laten werken.

Gratis extra's bij de pilot :

EBook (pdf) De Netwerk Krant (t.w.v. € 17)

Je krijgt ter inspiratie mijn splinternieuwe eKrant met daarin 10 netwerk tips.

Lidmaatschap van de besloten Facebook Community

Je wordt lid van de besloten Facebookgroep van Het Nieuwe Netwerken. In deze Facebook groep ontmoet je gelijkgestemden en worden regelmatig netwerktips gepost.

Gratis video's van de Trainingen

Alle trainingen in de pilot worden opgenomen, dus je kunt de trainingen keer op keer terug kijken.

Wat is jouw investering in het programma “Het Nieuwe Netwerken”?


Totale waarde programma & bonussen:  € 1.038 (excl. BTW)

ONLINE PROGRAMMA

 “Het Nieuwe Netwerken” + BONUSSEN

5 weken die je leven gaan transformeren!


€ 147 (excl. BTW)

  • 5 (live) video trainingen
  • Veel tips en trucs om succesvoller te zijn met netwerken
  • Groep met gelijkgestemden
  • Veel persoonlijk contact
  • Gezamenlijke start: 21 april 2020

Dit extreem goede aanbod doe ik slechts een keer. Feedback is voor mij tijdens deze Pilot heel belangrijk. Ik stel het daarom erg op prijs als ik aan het eind van het programma van alle deelnemers een referentie mag ontvangen.

100% Tevredenheid Garantie 

Ik weet zeker dat je heel veel gaat leren van dit online programma. Dat je inzichten krijgt, waardoor je effectiever gaat netwerken. Als je met de tips en inzichten nieuwe keuzes gaat maken in je netwerk, dan kan het niet anders dan dat je makkelijker nieuwe klanten krijgt.
Daarom durf ik je gerust een niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me voor het eind van het programma een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.


>